MåndagTisdagIdag

Veckan har väl än så länge varit helt okej. Jag har inte haft några läxor än men det är för jag har haft flera prov, igår (Tisdag) hade vi ACT-testing. ACT är ett prov som typ avgör vilka collage och universitet man kommer kunna söka till, provet inehåller 4 delar som är två i Engelska ett i Matte och ett i Naturvetenskap. Det höll på i fyra timmar och var väldigt tråkigt då jag inte ens behöver ett högt ACT-score. I måndags började det en ny tjej i cheer teamet som var ruktigt duktig och jättesnäll, vi berhöer all som vi kan få så det var bra.
 
Idag  är det först skola, sen ska jag hem, göra läxor, äta och fixa iordning allt för cheerleadingen innan Diana (min kontakt person) kommer och hämtar mig. Vi ska ti til ett glasställe och sen ska vi till ett mega Zumba pass som cheerleadingen ordnar. Efter det är det cheer-practice i en timme innan jag åker hem igen. Förhoppningsvis kommer min homecoming klänning idag här är en bild på den. 
 
 
Får väl säga om klänningen kommer och i så fall lägga upp en bild på den.
 
Nu måste jag gå till skolan men ni får ha en bra dag!!

Long time no see

Okej, så de första veckorna i skolan har varit väldigt hektiska och det är därför jag inte har hunnit skriva något här. Jag har haft cheerleading varje skoldag, dock skadade jag armbågen samma vecka som skolan började vilket gjorde att jag inte kunde vara med på matchen den vecka. Tur i oturen så blev matchen inställd pga en storm så jag missade inte så mycket. Helgen samma vecka (första veckan i september) hade vi orientation/träff med alla utbytesstudenter som min värdmamma är koordinator till, vi åt god mat, lekte lekar, tubing (åka ring efter båt) och massa annat skoj. Eftersom det fanns tre norskor där kunde jag prata svenska för första gången på länge vilket var ganska skönt. På söndagen var vi och kollade på en Airshow, det är när massa flygplan flyger i olika formationer och gör typ konster. Det var riktigt häftigt och de har bara showen vart tredje år så det var kul att så se den, på kvällen kollade vi även på Top Gun.
 
Veckan efter det hade jag min första lediga skolkväll. Jag skulle haft band repetition men de var tvugna att ställa in den för att det var en storm på väg. Kvällen spenderades istället med att kolla på film med familjen. De är väldigt bekymrade att jag har sett så få filmer aatt de hotar att dra mig ur skolan för att se på filmer hela dagarna ;) Vi såg Jumanji med Robin Williams, den var faktiskt väldigt bra. Veckan fortsatte, jag hade ont i halsen och vi hade första hemma matchen på fredags kvällen vilket gjorde att jag knappt kunde prata när jag vaknade på lördagen, jag var också jättesnuvig. På lördagen åt vi först födelsedagslunch för Uncle Michael och sen åkte vi till grandma och grandpa i New Baltimore för att äta middag med massa släktingar. Vid lunch tid på söndagen åkte jag, Avie, Megan och Sheryl (värdmormor från Kanada som kom på fredags kvällen) till Aunt Karens babyshower. Den var jättestor och den bebisen har mer kläder och saker än, och han är inte ens född!! Efter det gick jag till Alma och hjälpte med matten. Hon var sjuk hela veckan och hade massor att göra. 
 
Okej så förra veckan var ganska speciell, kändes typ som en Mean Girls film. På måndagen så slutade 5 tjejer i cheerteamet, typ alla de bästa, för att de inte gillar coachen. På tisdagen slutar en till och då bestämmer de att de ska vara ett möte på onsdagen om situationen. Jag kunde inte gå på mötet för jag hade band repetition men mötet slutar i att ännu en tjej hoppar av laget så kvar är vi nu 7 tjejer. På fredagen var första gången jag fick vara med och "cheera" på riktigt, då jag nu lärt mig alla ramsor. Dock kom vi försent till matchen då football laget sa att det inte fanns plats i bussen och det visade sig bara finnas en buss. Igår/lördag pratade jag med farmor på Facetime då hon fyllde år på fredagen, jag pratade också lite med mamma, pappa och sara och även mina kompisar  på Pettersson fyllde år. På kvällen var jag på ett "Sweet Sixteen party" som var jätteroligt, snacka med kompisar, lära känna nya människor och bara ha roligt. Jag beställde även min Homecoming klänning som ska komma i veckan, så taggad!!! Och idag var min första heldag då jag inte hade någonting att göra. Jag vaknade vid 10 åt frukost, gjorde läxor från och till under dagen, vi gick till parken utanför huset då det var typ en grannfest dör och sedan kollade vi på "The blind side" som var såååååå bra!! Nu ligger jag i sägen med en kopp te och myser med Baxter, ska kolla på lite serier och sedan gå och lägga mig.
 
Jag ska lägga upp inlägg med bilder från de senaste veckorna och även uppdatera oftare.