Newark-Boston-Detroit-New Haven

Okej så alla dagar hittills har varit fulla av aktiviteter, antingen träffa släktingar, åka och bada, handla eller shoppa. Så jag har inte haft tid att skriva så mycket men jag ska försöka uppdatera så ofta jag har tid. 
 
Men jag var riktigt nervös över att flyga själv till Detroit men eftersom jag skulle flyga med en dansk tjej till Boston var det bara en liten del av resan som jag skulle klara av själv och det gick bra. När jag väl kom fram stod min värdfamilj och väntade på mig med en skylt och ballonger vilket gjorde att jag kände mig jättevälkommen till familjen. Eftersom ingen av oss hade ätit på ett tag tog de mig till en avd eras favorit resturanger California Pizza Kitchen för att äta. Sedan åkte vi hem och Avie, min värdsyster, visade mig runt i huset, jag gav dem lite presenter, jag fick lite presenter och sedan gick vi och la oss eftersom klockan var typ nästan 12. 
 
Dagen efter, torsdagen, tog vi det väldigt lugnt på morgonen, vi åkte och handlade och när vi kom hem fick jag min första hemlagade middag vilket var regnbågsöring och ungsbakad potatis och det var riktigt gott. Redan den kvällen hade jag den första cheerleading träningen som var förvånansvärt rolig och jag lärde mig att gå ner i brygga från stående på den träningen så det var en överraskning. Efter träningen åkte vi till min värdmormor och hämtade mina värdsyskon åt våfflor eftersom de hade suttit barnvakt åt dem.
 
Fredagen kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde förutom att vi gick och såg en pjäs som Avie var med i, 101 damlatiner. Den var riktigt rolig men det var extremt varmt i idrottssalen vi satt i men pjäsen var bara 40 min så man kunde stå ut. Efter pjäsen åkte vi till Frosty Queen som är familjens favorit glassplats och åt glass.
 
På lördagen hade jag först en car wash med cheer teamet och därifrån åkte vi och hämtade en cykel som jag kommer använda under året innan vi såg pjäsen en gång till. Där träffade vi även Alma, en tysk tjej som också ska vara utbytesstudent och som bara bor några hus bort från mig. Efter pjäsen åkte vi till Aunt Karen som precis flyttat och kollade på deras nya hus där vi också åt middag. När vi kom hem på kvällen gjorde vi The Icebucket Challenge, hela familjen, alla sex.