Veckan som gått

Okej så förra veckan var speciell och ganska jobbig för att en av utbytesstudenterna var tvungen att åka hem pga medicinska skäl. Därför spenderades de flesta kvällarna med henne. Måndag gjorde vi inget speciellt, men på tisdagen åke till till en rink för att åka rullskridskor. Våra föräldrar sa att vi så ut som nyfödda giraffer som lärde sig att gå! 
 
 
På onsdagen åkte jag och Alma hem till henne och vi spenderade kvällen i deras källare och pratade i några timmar.
 
 
Sen på Torsdag kväll gick vi ut och åt middag och efter det bowlade vi. Den kvällen var också sista gången vi såg henne då hennes flyg åkte på Fredagen.
 
 
Fredagen var riktigt jobbig för det var första dagen utan henne och det kändes väldigt tomt i skolan när hon inte var där. Två kompisar, Katie och Madison, vill muntra upp mig så på Lördagen tog de med mig för att äta frozen yoghurt, och sen köpte vi även Jelly Beans. Men de var speciella för vissa hade samma färg men olika smaker så vi hade en utmaning där alla åt en Jelly Bean i samma färg och så såg vi vem som fick en med god smak och vem som fick en äcklig. Senare på kvällen kom satt jag barnvakt åt mina syskon och efter det kom Alma över och hon sov också över då vi skulle på en utbytesträff på morgonen efter.
 
 
 
 
 
På söndagen skulle alltså alla utbytesstudenter träffas och vi gick ut och åt frukost. Efter det stannade Marie, Sarah, och Alma kvar hos oss och de följde även med och kollade på Noahs hockeymatch. Eftersom det var Februari 1 så var det också Superbowl Sunday, så vid sextiden gick vi över till grannens hus för att se på matchen.
 
 
 
 

Kommentarer:

1 äiti ja Isä:

Typiskt Sara-godis (jelly beans)!

Kommentera här: