Första kvällen

Då var första kvällen avklarad. Nästan alla utbytesstudenter har kommit så sammanlagt är vi 76 ungdomar från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Efter att vi fick nycklarna till rummet gick vi in dit och fixade iordning all packning och sen duschade. Till middag bjöds det på pizza eller wraps och friterade oreos, kunde inte bli mer amerikanskt.
 
Citerar Jakob: "De friterade oreo kakorna är 100% fett, 100% socker och 200% amerikanskt."
 
Efter maten var det dags för ett möte då vi gick igenom reglerna och schemat för de kommande dagarna. Efter det skulle jag, Olivia, Tess, Jako och Egil kolla på film men vi var för trötta för att få igång den så vi snackade i typ en halvtimme och sen gick jag, Olivia och Tess in på vårat rum och nu ska vi gå och lägga oss för att orka med en hel dag av sight seeing av New York imorgon.
 
God natt!

Kommentarer:

1 Storasyrran:

Ha, låter som om ni har haft en bra start på ert äventyr. Våga nu inte ha hemlängtan, utan njut av er tid i staterna. Och Soffe, ta för guds skull inte upp efter mig när det gäller att ta bilder utan fota så mycket så att mobilen vill spy ut dom igen! Och glöm nu för tusan inte att ladda upp dom också. Vi vill se dom!
/Sara

Kommentera här: